Tuinonderhoud

Wij onderhouden uw tuin

Vindt u het ook zo heerlijk ontspannend om in de tuin te werken? Zeker als de eerste zonnestralen zich laten zien en al het nieuwe leven ontwaakt uit de winterslaap, kan het heel lonend zijn om flink de handen uit de mouwen te steken! Snoeien van de beplanting is vanaf het begin belangrijk. Bij onderhoud hoort schoffelen, wieden, grasmaaien, bemesten enz. Bij lekker weer leuke karweitjes om zelf te doen…

Maar bij minder goed weer moeten deze taken ook uitgevoerd worden. Laat dit werk niet liggen totdat het weer beter wordt, want dan bent u te laat. Schakel de professionele hulp in.

Wilt u gewoon genieten van uw tuin? Dan kunnen we ons voorstellen dat u soms opziet tegen het zwaardere onderhoudswerk, zoals snoeien en het verzorgen van bomen en heesters, omplanten van vaste planten. Wellicht vindt u het ook moeilijk om het prachtige tuinontwerp dat ooit bij u werd gerealiseerd, even krachtig te houden als weleer. Een verwildering ligt immers snel op de loer als we niet voortdurend bezig zijn met onderhoud. Mocht u daarbij zo nu en dan eens wat hulp van een echte vakman willen inroepen, neem dan vrijblijvend contact op met Hans de Bruin Tuinen.

Al meer dan 25 jaar is het plezierig samenwerken met de hoveniers van “hans de bruin tuinen” te Bingelrade: van renovatie tot vakantiebeurt en van tuinwerkbegeleiding tot jaarrond onderhoud.  

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek over onze mogelijkheden? Dan horen we graag van u.

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het formulier in en Hans de Bruin komt graag kennis maken met u en met uw tuin.